Ervaren incassomedewerker (1.0 FTE)

Functie

Als incassomedewerker behandel je zelfstandig, in overleg met de klant, het gehele dossier vanaf de eerste sommatie tot en met het einde van de executie. Hieronder valt ook het gereedmaken van dagvaardingen, het telefonisch en schriftelijk contact met opdrachtgevers, debiteuren, gerechtsdeurwaarders en bemiddelende instanties. Ook een belangrijk onderdeel van de functie is het rechercheren naar verhaalsmogelijkheden

Functieprofiel

  • Je bent woonachtig in het werkgebied Zuid- Holland.
  • Je hebt ruime ervaring met het verrichten van incassowerkzaamheden .
  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding, bij voorkeur MBO-HBO juridisch.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
  • Je bent zakelijk- klant en resultaatgericht en in staat om zorgvuldig en onder druk te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in zowel woord als geschrift en bent communicatief vaardig.

 

Locatie/Standplaats:
Spijkenisse

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende en dynamische functie met goede arbeidsvoorwaarden. Een informele werksfeer waar ambitieuze mensen zich thuis voelen.

Over van Dongen en Partners
Wij zijn een middelgroot kantoor gevestigd in een dynamisch gebied, vanuit ons kantoor in Spijkenisse hebben wij een sterke basis in de regio’s Rotterdam, Dordrecht- Drechtsteden en Zuid-Hollandse Eilanden. Werken bij van Dongen en Partners is werken binnen een moderne kantooromgeving met een informele werksfeer, veel diversiteit in werkzaamheden en oog voor klant en medewerkers.

Solliciteren

Motiveer in jouw brief of e mail waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie. Stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar: a.dejong@www.vandongenenpartners.nl.

 

Per post:

van Dongen en Partners& Incasso BV

T.a.v. Mw. A de Jong

Postbus 639

3200AN Spijkenisse