Samen oplossen

Samen Oplossen

U heeft van ons een aanmaning ontvangen en u kunt deze niet direct betalen. Of u wilt de aanmaning niet betalen omdat bijvoorbeeld het bedrag niet goed is of het bedrag al door u betaald is. Laat het niet liggen, maar kom in actie en neem contact met ons op. Wij willen dit graag samen oplossen.

 

Betalingsregeling

Wanneer u niet in staat bent om het openstaande bedrag ineens te betalen, neem dan contact met ons op. Samen met u kunnen wij aan de hand van uw situatie vaststellen in hoeveel termijnen u het bedrag kunt aflossen. U kunt hier alvast beginnen met het voorstel.

Wist u trouwens dat de meeste mensen met een betalingsregeling het openstaande bedrag helemaal kunnen terugbetalen?

 

De aanmaning klopt niet

Als u vindt dat de aanmaning die wij aan u hebben verstuurd niet juist is, omdat het bedrag niet goed is of omdat u al betaald heeft. Neem dan snel contact met ons, anders gaan wij er van uit dat de vordering juist is en gaan wij door met onze incassomaatregelen.

 

Inloopspreekuur

Wilt u op uw vragen liever tijdens een persoonlijk gesprek een antwoord? Dan kunt u tijdens onze inloopspreekuren bij één van onze experts terecht. Onze specialisten kunnen u dan verder adviseren.

 

Meerdere schulden

Ontvangt u aanmaningen van meerdere deurwaarders- of incassokantoren en ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kan een gesprek bij de gemeente waar u bent ingeschreven wellicht helpen of kijk bij onze pagina handige websites/links .

 

Startpunt Geldzaken  

Startpunt Geldzaken werkt samen met gemeenten en is voor u een online hulpmiddel om (geheel anoniem) beter rond te komen met uw geld. Met het geldplan Beter Rondkomen krijgt u concrete tips hoe u geld kan besparen. Gemeenten Nissewaard, Rotterdam en Utrecht zijn al aangesloten bij het Startpunt Geldzaken. Informeer via de website van uw gemeente of u gebruik kunt maken van deze bespaartips.

 

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons de openstaande rekening betalen via;

  • iDEAL
  • PIN betaling of contant bij ons op kantoor
  • Via het mobiele PIN apparaat van de deurwaarders
  • Bankoverschrijving

Het IBAN nummer van van Dongen en Partners is NL06INGB0672045109 

…….niets doen lost niets op.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Bouwlingplein 44,
4901 KZ  Oosterhout

Postadres:
Postbus 509,
4900 AM  Oosterhout

Email: info@vandongenenpartners.nl

Internet: www.vandongenenpartners.nl

Telefoon: 088-0106555

KvK-nummer: 20127912

Disclaimer

 

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 08:30 – 16:30

Stel uw vragen aan onze experts