“ Samen komen we deze moeilijke periode te boven, let een beetje op elkaar ”

“ Samen komen we deze moeilijke periode te boven, let een beetje op elkaar ”

letop Deze week heeft onze minister president Rutte een memorabele speech en tevens een moeilijke boodschap aan ons overgebracht. Hij gaf onder andere aan dat we allemaal nog een lange tijd last zullen hebben van het Coronavirus. Zowel fysiek als ook van de economische gevolgen van het Coronavirus. Dit geldt voor alle bedrijven en burgers en dus ook voor van Dongen en Partners. We zijn beland in een onzekere en ook uitzonderlijke situatie .
van Dongen en Partners treft natuurlijk ook maatregelen en onze verantwoordelijkheid voor onze medewerkers en alle andere burgers staat voorop. Gelukkig zijn er geen meldingen bekend van besmette medewerkers. Onze branche valt echter niet onder de “vitale” beroepen maar ook onze medewerkers ondervinden, zoals zo veel mensen, de effecten van o.a. het sluiten van scholen en kinderdagverblijven. Daar waar mogelijk hebben wij de mogelijkheid tot thuiswerken ingezet. Wij hebben hierdoor een beperktere, vooral telefonisch, bereikbaarheid op kantoor.
Wij vragen u daarom ook uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te sturen (info@www.vandongenenpartners.nl) of gebruik te maken van het contactformulier op onze website www.van Dongen en Partnersgdw.nl/contact. Ook kunt u inloggen via ons digitaal dossier systeem om 24-7 de stand van uw dossier in te zien. Mocht u uw inloggegevens kwijt zijn laat een bericht achter op www.van Dongen en Partnersgdw/contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De overheid heeft een pakket steunmaatregelen aangekondigd om ook de financiële gevolgen te beperken , toch zullen er bij zowel bedrijven als burgers betalingsproblemen ontstaan of ze worden groter.
van Dongen en Partners wordt ingeschakeld door bedrijven en organisaties om vorderingen voor hen te incasseren. Wij doen dit op een sociaal verantwoorde wijze en trachten altijd een juiste en passende oplossing te vinden rekening houdende met persoonlijke omstandigheden en financiële situatie. Hierin zijn wij echter wel afhankelijk van de medewerking van u.
Dus als u door het Coronavirus met een inkomensdaling te maken hebt en/of kunt u daardoor uw betalingsafspraken tijdelijk niet nakomen geef dit dan zo snel mogelijk door. Maak contact met ons en het helpt ons dan dat u dit met bewijzen kan aantonen. Samen met u helpen wij u graag naar de best mogelijke oplossing te kijken.
Er zullen wellicht nog aanvullende maatregelen volgen en mocht dit voor onze dienstverlening aan u gevolgen hebben dan informeren wij u daar direct over.