Over ons

Wie zijn wij

Over ons

Wij zijn een gerenommeerd deurwaarderskantoor dat door haar jarenlange ervaring in de incassobranche een serieuze speler op de incassomarkt is. Door ons team van incassospecialisten, waaronder gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerk(st)er(s) verzorgen wij uw debiteurenbeheer van A t/m Z. Onze specialisten zullen met hun inzet, ervaring en kennis er alles aan doen om er voor te zorgen dat uw openstaande vorderingen op een correcte, snelle en effectieve manier zullen worden geïncasseerd.

Wij verzorgen de incasso werkzaamheden, maar ook de gerechtelijke procedures en eventuele beslagleggingen. Uw grote voordeel hierbij is dat wij alles in eigen hand hebben en derhalve geen andere partijen dienen in te schakelen. Hierdoor blijft de communicatie helder en zijn de lijnen kort. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw landelijke debiteuren, waarbij het niet uitmaakt of uw debiteur bij u om de hoek woont of aan de andere kant van Nederland.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel! Wij passen ons aan aan uw wensen. Indien u wilt dat wij uw debiteuren hard aan pakken dan doen we dat, maar als u uw debiteur als klant wil houden dan kunnen we deze debiteur subtieler aanpakken waardoor de zakenrelatie gehandhaafd blijft.

Door onze samenwerking met een landelijk dekkend netwerk van gerechtsdeurwaarders kunnen we u een landelijk netwerk aanbieden, waardoor u met onze dienstverlening geen andere partij meer nodig heeft voor uw creditmanagement.

Neem contact met ons op indien u wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Onze drie kernwaarden

Daadkracht

Afwachten zit niet in onze bedrijfsgenen opgeslagen. Samen duidelijke afspraken maken en elkaar daar aanhouden, dát vinden wij heel belangrijk.  Als afspraken niet worden nagekomen, zullen wij niet aarzelen om de meest effectieve vervolgstap te nemen om het incasso resultaat te optimaliseren.

Kwaliteit

Kwaliteit bestaat uit veel zaken. Het zijn alle dingen die verwacht mogen worden van een modern deurwaarderskantoor: de kostenstructuur is transparant, de incasso resultaten en communicatie moeten goed en meetbaar zijn en de juridische kennis van onze ervaren medewerkers dienen up-to-date te zijn. Kwaliteit bestaat echter ook uit wat je niet verwacht, waardoor de klant echt ervaart dat hij centraal staat en de debiteur in beweging komt om te betalen. Dat schepje erbovenop, dáár specialiseren wij ons in en dat wordt gewaardeerd.

Dichtbij

Letterlijk betekent dichtbij: op korte afstand. In letterlijke zin kunnen wij dichtbij zijn: bij voorkeur persoonlijk zichtbaar of anders persoonsgericht via social media, e-mail, sms of telefoon. Maar ook in figuurlijke zin staan wij dichtbij -op korte afstand van – de klanten van onze klanten. Dichtbij zit hem dus ook in gedrag. Dat wij als professionals onze klanten én de klanten van onze klanten zien als mens. En dat we hen dus met respect benaderen en behandelen.

Stel uw vragen aan onze experts