Incasso blijft maatwerk

Van Dongen en Partners is hét incassobureau voor MKB ondernemers. Waarom?
Wij zijn zelf ook MKB ondernemer en weten als geen ander dat niet betalende klanten veel geld en aandacht kosten. Wij zijn ons er van bewust dat klantbehoud vaak voorop staat en daarom incasseren wij op een efficiënte wijze uw openstaande rekeningen, met respect voor uw klant en persoonlijke aandacht voor u. Incasso blijft altijd maatwerk en met uw vaste dossier behandelaar, die de regio, uw branche en bedrijf kent, zorgen wij dat, in overleg met u, de juiste wijze van benadering en behandeling wordt gekozen.

 

Goede communicatie en een transparante kostenstructuur horen hier vanzelfsprekend bij.

 

Van Dongen en Partners gaat met de debiteuren van haar opdrachtgevers om alsof het haar eigen klanten zijn. Maatwerk leveren, dáár zijn wij sterk in.

Onze incasso pluspunten

Incasso blijft maatwerk

van Dongen en Partners is hét incassobureau voor MKB ondernemers. Waarom? Wij zijn zelf ook MKB ondernemer en weten als geen ander dat niet betalende klanten veel geld en aandacht kosten. Wij zijn ons er van bewust dat klantbehoud vaak voorop staat en daarom incasseren wij op een efficiënte wijze uw openstaande rekeningen , met respect voor uw klant en persoonlijke aandacht voor u. Incasso blijft altijd maatwerk en met uw vaste dossier behandelaar, die de regio en uw branche en bedrijf kent zorgen wij dat, in overleg met u, de juiste wijze van benadering en behandeling wordt gekozen. Goede communicatie en een transparante kostenstructuur horen hier vanzelfsprekend bij. van Dongen en Partners gaat met de debiteuren van haar opdrachtgevers om alsof het haar eigen klanten zijn. Maatwerk leveren, daar zijn wij sterk in.

Landelijke dekking

van Dongen en Partners concentreert  zich voortdurend op het verder verbeteren van haar processen en op persoonlijke aandacht. Daar waar anderen een expansie van het aantal vestigingen nastreven, werkt van Dongen en Partners samen met een twintigtal gelijkgestemde collega deurwaarders in het land. De regie en coördinatie blijft bij van Dongen en Partners. Hierdoor blijven we persoonlijk, werken we niet met telefoon carrousels maar kunnen wij wel een landelijke dekking waarborgen.

Laat uw vordering niet verjaren

Zorg ervoor dat uw vordering niet verjaart. Een vordering waarvoor nog geen vonnis is verkregen, heeft in de regel een verjaringstermijn van vijf jaar. Wij kunnen met een exploot de verjaring voor u stuiten. U hoeft hiervoor alleen contact met ons kantoor op te nemen.

Verenigingsincasso


Niet betalende leden kunnen uw vereniging buitenspel zetten. U denkt daarbij niet gelijk aan het starten van een incassoprocedure. Daarbij rijst wellicht het dilemma van ledenverlies, het voortbestaan van uw vereniging en het voldoen van de kosten. Hoe gaat u dat aanpakken? Daarbij is niets zo vervelend om tijdens de lessen/trainingen uw lid hiermee te confronteren. Wij snappen dat.

van Dongen en Partners kan u daarbij helpen. Onze wijze van incasseren is specifiek gericht op het behoud van leden en vereniging. Tevens “sponsoren” wij uw vereniging door een deel van de geïncasseerde kosten aan u terug te vergoeden.

 

U hoeft niet te wachten op het laatste moment, wij wijzen uw leden op een ludieke maar indringende wijze op hun verantwoording.

Debiteurenbezoek

Indien u uw vordering ter incasso aan ons heeft overgedragen, zullen onze experts, als onderdeel van onze service, uw klant bezoeken indien andere maatregelen niet het benodigde resultaat hebben opgeleverd.

 

Ook als u de vordering nog niet uit handen heeft gegeven kunt u door een van onze incassospecialisten tegen lage kosten een bezoek brengen aan uw klant. Dit stimuleert uw klant om sneller de vordering te voldoen. Is het een grotere vordering of komt u er zelf met uw klant niet meer uit, dan kunt u er ook voor kiezen een interventie bezoek of een sommatie exploot door één van onze gerechtsdeurwaarders te laten uitbrengen. Ook hiervan zijn de kosten vaak veel lager dan de wettelijke incassokosten voor uw klant maar is de impact groot.

Online inzage

Als u de vordering aan ons toevertrouwt, wilt u de regie over uw vordering en klant niet geheel verliezen. Met ons Digitaal Dossier Systeem heeft u 24 uur per dag on-line zicht op onze ondernomen acties en de reactie van uw klanten. Op tijden dat het u uitkomt kunt u de vordering inzien en reageren.

Heeft u nog geen toegangscode? Vraag deze dan hier direct aan.

(Tijdelijke) Ondersteuning of advies

van Dongen en Partners wil graag uw partner voor alle credit management vraagstukken. In ieder stadium van order-to-cash proces  kunt u onze expertise inschakelen .

 

Waar kunt u aan denken:

 

  • Juridisch advies en ondersteuning
  • Credit checks
  • Debiteurenbeheer ondersteuning
  • Adviezen voor het opzetten van een efficiënt debiteurenbeheer
  • Tijdelijke ondersteuning bij uw debiteurenbeheer
  • Nabellen van uw klanten
  • Interventie/huisbezoeken

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag langs.

Herincasso

U kent ze vast, soms nog zelfs bij naam; oude vorderingen die niet of slechts ten dele zijn voldaan, ook na tussenkomst van een deurwaarder en die u inmiddels al heeft afgeboekt..

In de loop der jaren kan de financiële positie en verhaalsmogelijkheden van de schuldenaar wijzigen, waardoor inning nu wel mogelijk is.  Deze oude vorderingen kunt u bij ons opnieuw laten beoordelen en leveren u wellicht toch nog geld op.

Stel uw vragen aan onze experts