Nieuwsbrief 2016 – Even voorstellen

DSC_4516

Even voorstellen

Met mijn financiële achtergrond en business-to-business ervaring bij diverse financiële instellingen, ben ik sinds 1 mei een nieuw avontuur begonnen als accountmanager sales bij van Dongen en Partners. Mijn naam is Ron Rademaker en actief in de regio Rijnmond, den Haag en Drechtsteden.

 

Ik haal veel plezier uit mijn werk. Ik heb bewust gekozen voor een kleinere organisatie. Daar zijn de lijnen kort en is de sfeer nog vaak zoals het in mijn ogen zou moeten zijn: Aandacht voor elkaar, duidelijkheid, normaal doen, teamwork en gezelligheid zonder dat het zijn professionaliteit verliest.

 

Bij van Dongen en Partners is mijn opdracht om een goed contact te onderhouden met bestaande relaties maar ook om nieuwe relaties te interesseren voor de diensten van van Dongen en Partners. Net als van Dongen en Partners geloof ik erg sterk in de kracht van het persoonlijk contact om zo samen te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Als uw accountmanager kom ik graag bij u langs. Ik ben bereikbaar via 06-822047172 of via r.rademaker@www.vandongenenpartners.nl.

Ik hoop u snel te ontmoeten.

 

Ron Rademaker