Advocatuur

Voor het betekenen van exploten (zgn. losse opdrachten) in Brabant en Zuid-Holland maken veel advocaten gebruik van onze diensten. Door onze ruime ambtelijke bezetting zijn we in staat om al uw losse opdrachten snel en kwalitatief goed te behandelen. U heeft een vaste contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met uw vragen.

 

Bevestiging van losse opdrachten vindt plaats per e-mail, zodat u zeker kunt zijn van de ontvangst door van Dongen en Partners van uw opdracht en dat uw opdracht in behandeling is genomen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor spoedopdrachten . Gezamenlijk komen we de uitbrengdatum overeen en de stukken worden ook met spoed aan u retour gezonden.

 

Door onze samenwerking met collega gerechtsdeurwaarders kunnen wij voor u alle ambtelijke werkzaamheden door heel Nederland verzorgen. U heeft hierbij een aanspreekpunt en u behoudt de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij organiseren en controleren.

 

Ook voor de executie van een vonnis of een (conservatoire) beslaglegging kunt u uiteraard bij ons terecht.

Gerechtsdeurwaarders zijn verplicht de adresgegevens uiterlijk twee weken voor betekening te verifiëren. Mocht niet uit uw opdracht blijken dat u hiervoor zelf heeft zorggedragen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en u hiervoor belasten.

 

SPECIAAL VOOR CURATOREN

Een gefailleerde onderneming heeft ook vaak nog onbetaalde vorderingen uitstaan. Het innen van deze vorderingen, welke meestal worden bestreden,  is vaak een tijdrovende klus voor curatoren. Op basis van onze jarenlange ervaring en deskundigheid innen wij snel de openstaande vorderingen en brengen wij de verhaalsmogelijkheden voor u in kaart. Dit alles tegen zeer geringe kosten. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar het draagt ook toe aan een vlotte afwikkeling van het faillissement. Door middel van online inzage in de dossiers blijft u geheel op de hoogte van onze vorderingen en kunt u , indien nodig, eventueel aanwijzingen geven.

Graag willen wij met u bespreken hoe wij samen de beste invulling kunnen geven aan een vlotte en betrouwbare afhandeling van deze vorderingen.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Onze incasso pluspunten

Eén loket-landelijke dekking

Voor het betekenen van exploten (zgn. losse opdrachten) in Brabant en Zuid-Holland maken veel advocaten gebruik van onze diensten. Door onze ruime ambtelijke bezetting zijn we in staat om al uw losse opdrachten snel en kwalitatief goed te behandelen. U heeft twee vaste contactpersonen, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met uw vragen.

Losse opdracht

Bevestiging van losse opdrachten vindt plaats per e-mail, zodat u zeker kunt zijn van de ontvangst door van Dongen en Partners van uw opdracht en dat uw opdracht in behandeling is genomen. Gezamenlijk komen we de uitbrengdatum overeen en de stukken worden ook met voorrang aan u retour gezonden.

Buiten kantooruren-spoedlijn

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor spoedopdrachten. Onze relaties beschikken over de mobiele telefoonnummers van onze deurwaarders, waardoor spoedopdrachten ook buiten kantooruren gewoon door kan blijven gaan.

Ook voor de executie van een vonnis of een (conservatoire) beslaglegging kunt u uiteraard bij ons terecht.

Gerechtsdeurwaarders zijn verplicht de adresgegevens uiterlijk twee weken voor betekening te verifiëren.
Mocht niet uit uw opdracht blijken dat u hiervoor zelf heeft zorggedragen, dan zullen wij dit voor u verzorgen

Stel uw vragen aan onze experts